Branduri


TIKKURILA


TIKKURILA - Vopsea industriala profesionala.

TIKKURILA este cel mai importanti furnizor regional in Tarile nordice, Europa de Est si Rusia pentru vopsele industriale si decorative. Cu o experienta de peste 150 ani in dezvoltarea de tehnologii si sisteme pentru protectia anticoroziva si de finisare a suprafetelor Tikkurila va pune la dispozitie produse dedicate aplicatiilor pe metal, lemn si pardoseli industriale.

TIKKURILA va poate pune la dispozitie o gama larga de aplicatii industriale cu produse alchidice, epoxidice, poliuretanice, oxirane ester, poliurea, grunduri imbogatite cu zinc, shoprimeri, vopsele siliconice sau zinc silicat etc. O mare parte din acestea sunt nunatabile intr-o paleta larga de culori conform cu RAL Clasic, RAL Effect, care va ofera acum 70 de nuante metalizate, NCS etc

http://www.tikkurila.com/industrial_coatings/

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:
mobil: 07-322 08-323
abuha.tikkurilayahoo.com


GRACO


Infiintata in anul 1926, Graco este lider mondial in sisteme si componente de manipulare a fluidelor. Produsele Graco pun in miscare, masoara, controleaza, distribuie si aplica o gama larga de fluide si materiale vascoase, utilizate in lubrifierea vehiculelor, constructie/ renovare si instalatii industriale/ piese automobile

Graco va pune la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale pentru aplicarea grundurile si vopselelor si accesoriile aferente. Indiferent de tipul de aplicatie care o aveti, de continul de solid al produsului aplicat, Graco va poate oferii echipamente pentru joasa presiune - pompele Triton si pistoalele din familia AirPro sau Finex - sau pentru inalta presiune - Airless - pompele Merkur si pistoalele XTR sau Air-Assist - pompele Merkur si pistoalele G40 precum si toata conectica si dispozitivele electronice de control aferente.

http://gww.graco.com/ro/ro/home

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:
mobil: 07-322 08-323
abuha_ateyahoo.com


DYNABRADE


"Fondata in 1969 Dynabrade si-a castigat reputatia de a fi una din cele mai inovative companii in proiectarea si dezvoltarea de scule si de echipamente pneumatice aferente avand in gama de peste 800 de produse specializate pentru aplicatii in segmentele de piata industriale si auto. Sculele pneumatice pot fi utilizate pentru o plaja larga de aplicatii: gauriri, debavurari, slefuiri, polisari la o gama mare de materiale de baza cu ar fi:metal, lemn, plastic, cauciuc, material composite fibra de sticla."

http://www.dynabrade.com/dyn10/index.php?s=965831&setc=Y

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:
mobil: 07-322 08-323
abuha_ateyahoo.comAbrazivi industriali


3M


3M este o companie de tehnologii diverse urmarind in permanenta sa ofere clientilor sai solutii inovatoare pretutindeni unde isi desfasoara activitatea. Pe fiecare din pietele pe care activeaza, detine o pozitie puternica si are un produs care este lider de piata.

3M surprinde esenta noilor idei si le transforma in mii de produse ingenioase. Cultura creativitatii colective se metamorfozeaza intr-un flux permanent de tehnologii performante pentru o viata mai buna. Inovatia continua este esenta companiei 3M.

http://solutions.3m.co.uk/wps/portal/3M/en_GB/AbrasiveSystems/-/

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:
mobil: 07-322 08-323
abuha_ateyahoo.comKLINGSPOR


KLINGSPOR este printre primii 5 producatori internationali de produse abrazive performante!

De peste 100 de ani numele KLINGSPOR este garantul pentru inovatie, competenta si calitate la produsele abrazive!

Gama noastra de produse cuprinde peste 50.000 de produse abrazive distincte - nici un alt producator din lume nu va ofera un spectru atat de larg de mijloace abrazive performante!

Noi am descoperit produsul Disc lamelar frontal si l-am comercializat din 1972!

http://www.klingspor.ro/html/index.php?site=3_0&lng=ro&sLanguage=Romanian

 
Sumar branduri
MATERIALE ANTICOROZIVE

TIKKURILA TIKKURILA este cel mai important furnizor regional in Tarile nordice...

GRACO Infiintata in anul 1926, Graco este lider mondial in sisteme si componente de manipulare a fluidelor...DYNABRADE Dynabrade si-a castigat reputatia de a fi una din cele mai inovative compani in proiectarea si dezvoltarea de scule...ABRAZIVI INDUSTRIALI

3M 3M este o companie de tehnologii diverse urmarind in permanenta sa ofere...
KLINGSPOR KLINGSPOR este printre primii 5 producatori internationali de produse abrazive performante!


Contact
Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la:

ALEX TRADING & ENGINEERING SRL

Str. Emil Botta, Nr. 1, Bl. M109, Sc. 2, Et. 2, Ap. 48, Bucuresti, Romania [vezi pe harta]

0732 208 323

abuha_ateyahoo.com
abuha.tikkurilayahoo.com